Blog

Binnenhuisinrichting / Blog

Mannen, geef maar (van) katoen op moederdag!

Moederdag komt eraan! Mannen, gun jezelf op 14 mei een prettige moederdag. Zorg dat je niet te laat bent met je cadeau voor moederdag! Een bos bloemen doet het natuurlijk altijd. Maar je kan beter!

Lees meer
 

Binnenhuisinrichting / Blog

SUPERACTIE BAD- en BEDLINNEN BIJ BOSSU DECOR

Bossu Decor pakt in mei en juni uit met een VOORDELIGE ACTIE BED- en BADLINNEN. Bij elke aankoop van bad- of bedlinnen krijg je een directe korting van 15%. Wat een toeval! Laat bed- en badlinnen in hoogwaardig katoen nu net een uitstekend cadeau zijn voor moederdag!

Lees meer
 

Blog

Nude, ontwerper en fabrikant van hedendaagse glaswerk

Ben je voor de feestdagen nog op zoek naar het ideale champagneglas? Voor jezelf of als nuttig geschenk? Ben je voorstander van de wat retro aandoende coupe of ga je toch voor een fluitje?

Lees meer
 

Blog

Nocturne 2016, meer dan geslaagd!

Er kwam veel mooi volk opdagen naar aanleiding van onze nocturne en opendeurdagen eind november. Bedankt aan iedereen om langs te komen, het was fantastisch. We zagen veel lachende gezichten. We zijn echt blij dat jullie er waren!

Lees meer
 

Blog / Huis & Tuin

Verlaagde temperatuur, verhoogd slaapcomfort!

De herfst wordt eindelijk voelbaar. Nu de temperaturen aan het dalen zijn, is het misschien tijd om te wisselen van beddengoed.
Ken je het gevoel? Het wordt wat frisser ’s nachts, je wordt al eens wakker van koude voeten en trekt dan slaapdronken je donsdeken weer op de goede plek. Je hebt al betere nachten gehad. Je bent vastbesloten om tegen ’s avonds een extra dekentje te voorzien.

Lees meer
 

Blog

Nocturne Bossu Decor 2016

Lees meer
 

Blog / Huis & Tuin

Mijd de huisstofmijt!

Fijn om weten is dat je zelf veel kan doen om allergische gezondheidsklachten te vermijden. We geven je heel wat nuttige en werkende tips.

Lees meer
 

Binnenhuisinrichting / Blog / Huis & Tuin

Haal zelf de zon zelf in huis! Verfactie bij Bossu Decor! Met kleuradvies ter plaatse!

Lees meer
 

Binnenhuisinrichting / Blog

Heb je de ecovriendelijke ‘bamboo-collectie’ van Galzone als gezien?

Lees meer
 

Blog / Huis & Tuin

Met deze producten wordt de lenteschoonmaak in de tuin een fluitje van een cent.

Lees meer
 

Blog

WOODY en SNURK, gezellige reisgenoten voor een geslaagde communie of lentefeest.

Ergens een communie of lentefeest in de familie of bij vrienden? Weet u nog niet welk geschenk u wil geven? Bedlinnen van Woody of een dekbedovertrek van Snurk valt altijd in de smaak! Gegarandeerd succes!

Lees meer
 

Blog

40 dolle dagen lang vanaf 1 maart: 15% korting op alle raamdecoratie

Nieuwe raamdecoratie geeft uw interieur een totaal nieuwe look. Elk soort gordijn biedt weer een andere sfeer. Laat u daarom adviseren door ervaren mensen. Spring dus zeker binnen in onze vernieuwde toonzaal in Hooglede, want ons aanbod van raamdecoratie loont echt de moeite. Vanaf 1 maart 2016 geniet u 40 dagen lang van 15% korting op de volledige collectie van Bece.

Lees meer
 

Blog

Raamdecoratie neemt vandaag een belangrijke rol in binnen ons interieur

Waar raamdecoratie vroeger alleen diende om inkijk te vermijden, is dat vandaag niet langer het hoofddoel. Vele architecten houden bij het tekenen van een huis al rekening met de raamdecoratie. Want hoewel raamdecoratie vooral een esthetische functie heeft, besparen goede jaloezieën of gordijnen flink op het energiebudget. Het is daarom zeker de moeite om bij nieuwbouw of renovatie ook meteen binnenzonwering in te calculeren.

Lees meer