Haal zelf de zon zelf in huis met de Verfactie bij Bossu Decor!

Haal zelf de zon zelf in huis met de Verfactie bij Bossu Decor!

Er zit niets anders op, we zullen de zomer van 2016 een handje moeten helpen: laten we de zon zelf in huis halen. Met minimale inspanning geven we ons interieur een maximale update. We geven alvast enkele bruikbare tips en kleuradvies.

 

 

Quality time voor het hele gezin

Hoe vaak gebeurt het niet dat we het interieur van vrienden zo veel leuker vinden dan bij ons thuis? Dat is gewoon een kwestie van gewenning. We worden snel gewoon aan nieuwe vormen en kleuren. Daarom… Durf af en toe eens gek te doen. Durf thuis zelf te doen wat je elders gewaagd vindt!

Ga samen met je gezin rond de tafel zitten en brainstorm. Wat vind jijzelf leuk? Wat vinden de kinderen tof? Durf dat te gekke idee van je kleinste spruit uit te voeren. Wedden dat hij zich de koning te rijk voelt?

Je hoeft daarom niet je hele interieur te gaan veranderen. Een accentmuur kan volstaan. Een seizoenskleurtje brengt snel een frisse toets in huis.

Doe de test: welke kleur past best bij jou?

Kleuren weken gevoelens los. We overlopen eens welke gevoelens de kleuren kunnen oproepen.

Blauw

Blauw, kleur van lucht en zee, brengt rust en heeft een frisse uitstraling. Toch kan blauw ook kil, formeel en zakelijk zijn. Kwestie van de juiste blauwtint te vinden. Blauw is de absolute tegenpool van rood.

Groen

Groen staat voor natuur. Groen ontspant en voorziet ons van energie. Met groen kan je niet veel fout doen. Groen is de rustigste van alle kleuren.

Oranje

In het woord ‘oranje’ herken je het Spaanse naranja, wat sinaasappel betekent. Oranje komt weinig voor in de natuur, maar straalt grote warmte uit. Opletten met oranje in de keuken, naar het schijnt, krijg je er honger van.

Zwart

Zwart is niet echt een kleur, maar staat voor autoriteit en macht. Zwart oogt heel chique in een interieur en veel minder zwaar dan je zou denken. Zeker eens proberen! Durven. Doen! Toch mee opletten in donkere ruimtes, want zwart absorbeert het licht.

Bruin

Bruin is een aardse kleur en kent veel verschillende tinten. De kleur bruin komt vaak voor in de natuur en wordt als ‘warm’ ervaren.

Geel

Geel is de kleur van de zon: warm, sprankelend, stimulerend. Fel geel zou ook de kleur van de haat zijn, maar in Azië juist een heilige kleur. Gebruik maar geel, het zorgt voor vrolijkheid in huis.

Wit

Wit is altijd schoon en staat voor eenvoud en onschuld, en kan met van alles gecombineerd worden. Wit werkt perfect in combinatie met een felle kleur.

Rood

Durf je rood? Rood is de kleur van de passie en straalt intimiteit uit. Vandaar dat rood in al zijn tinten perfect past in de slaapkamer. Rood staat voor dynamiek en romantiek.

Paars

Ook paars wekt hevige emotie op. Wordt vaak geassocieerd met luxe. Paars met een tintje rood straalt warmte uit. Paars met blauw neigt eerder naar het kille.

Bossu Decor, goed materiaal is het halve werk!

Zoals zo vaak het geval is: met goed materiaal en een goede voorbereiding is schilderen geen onoverzichtelijke klus! Integendeel, als iedereen meehelpt, maak je er meteen ook een fijn familiemoment van. Wedden dat iedereen trots zal zijn?
Kom langs in de winkel en ontdek ons uitgebreide assortiment verf van Herbol. Verf voor binnen en buiten: betonverf, gevelverf, muur- en plafondverven mét of zonder glans, fixeermiddelen, primers… Kortom, alle verf en accessoires die je nodig hebt voor een frisse make-over van je binnenmuren of buitenmuren.

In juli en augustus geniet je van 15% korting op alle verven van Herbol. Je krijgt van ons trouwens ook professionele schildertips & kleuradvies.
Haal zelf de zon in huis!

Tot binnenkort. Tot Bossu Decor!

Nic en Anja

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Bossu Decor Hooglede

Voor Bossu Decor is het inrichten van uw interieur al generaties lang een ware passie. In onze exclusieve interieurwinkel in Hooglede kunt u terecht voor een ruime collectie van interieurdecoratie, zowel voor het klassieke als trendy interieur. Altijd gezellig...