Met deze producten wordt de lenteschoonmaak in de tuin een fluitje van een cent!

Met deze producten wordt de lenteschoonmaak in de tuin een fluitje van een cent!

Goed materiaal en goede producten zijn méér dan het halve werk! Het klinkt cliché, maar het is een overweldigende waarheid. Bij een regelmatige schoonmaak verdient uw terras en terrasmeubelen ook een jaarlijkse grondige poetsbeurt en met goede producten gaat dit nog zo snel. Kwalitatieve producten garanderen een duurzaam resultaat. Dat geeft iedereen een goed gevoel.

 

Milieuvriendelijke anti-mos, 100% ecologisch verantwoord

U kent het wel: de groene aanslag op het tuinpad, de houten omheining of het terras. Of ook op gevelbekleding, tuinmuren, standbeelden of potten in terracotta. Wist u dat u die groene aanslag makkelijk kunt verwijderen? Met Galtane D-Green verdwijnt de groenaanslag binnen de paar dagen.

Hoe D-Green gebruiken?

Het product is meteen gebruiksklaar. Wrijf het oppervlak dat u mosvrij wil krijgen in met een borstel of verstuif het product met een verstuiver. Doe dit bij droog weer op een droge of lichtjes vochtige ondergrond. Na vier dagen spoelt u het behandelde oppervlak af met de tuinslang. Zeker niet afspuiten onder hoge druk, want dan zou u de ondergrond kunnen beschadigen. U mag het ook niet aanbrengen bij vriesweer!

 

Galtane, milieuvriendelijke verf en beits met uitzonderlijke dekking

Wie het helemaal ziet zitten, kan opteren om tuinhuisje, terras of tuinmeubels van een nieuw laagje verf te voorzien. Hiervoor hebben wij een topgamma van ecologische verf en beits in de aanbieding: Galtane.

Galtane is Gaelisch voor Loch Altain, een meer nabij het Glenveagh national park in Ierland. Dit idyllische plekje wil de belichaming zijn voor de verf-, beits- en onderhoudsproducten van Galtane. Sinds 1990 stelt het merk Galtane alles in het werk voor een gezonde en mooie leefomgeving. De ingrediënten in alle producten hebben amper impact op het milieu en uw gezondheid.

 

In het gamma van Galtane vinden we uitsluitend natuurlijke verfproducten:

  • Eos II en Snö voor binnen en buiten, waarbij u zelf met pigmentpasta alle mogelijke pastelkleuren samenstelt. Deze verven hebben een uitzonderlijke dekking, zelfs na één laag.
  • Witte leemverf met een fijne zandkorrel geeft een mooie matte afwerking binnenshuis. Dit is de ideale verf voor slaapkamers. Leemverf werkt namelijk vochtregulerend. De leemverf neemt vochtigheid uit de lucht op tot de relatieve vochtigheid opnieuw gedaald is, waarna de verf dit vocht weer langzaam afgeeft. In slaapkamers met leemverf zijn er minder ademhalingsproblemen die te wijten zijn aan een hoge luchtvochtigheid. Wie kinderen heeft met astma, opteert voor leemverf.
  • Kalkverf, milieuvriendelijk bij uitstek. Muren met kalkverf beschilderd, blijven ademen. Vocht in de muur kan dus verdampen. Kalkverf is mos- en schimmelwerend en werkt bovendien brandvertragend. De kalkverf is uiterst gemakkelijk aan te brengen, zelfs door minder handige harry’s.
  • Natuurlijke pigmenten. Galtane beschikt over een basisgamma van intense kleurpigmenten. Met dit prachtig kleurenpalet kan iedereen creatief aan de slag. U kunt werkelijk elke kleur gaan samenstellen. De basiskleuren zijn: ultramarijn violet, gele aarde, terra Sienna, aarde van Mars, omber aarde, groene aarde, ijzeroxide, ultramarijn blauw, bruine aarde en zwarte aarde.

 

 

Bossu Decor, efficiënte producten voor de lenteschoonmaak met deskundig advies
U bent steeds welkom in onze winkel en toonzaal in Hooglede. Weet u niet goed hoe te beginnen aan de lenteschoonmaak? Wij geven u graag met deskundig advies de juiste producten mee.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Bossu Decor Hooglede

Voor Bossu Decor is het inrichten van uw interieur al generaties lang een ware passie. In onze exclusieve interieurwinkel in Hooglede kunt u terecht voor een ruime collectie van interieurdecoratie, zowel voor het klassieke als trendy interieur. Altijd gezellig...