Nocturne 2016 , meer dan geslaagd !

Nocturne 2016 , meer dan geslaagd !

Er kwam veel mooi volk opdagen naar aanleiding van onze nocturne en opendeurdagen eind november. Bedankt aan iedereen om langs te komen, het was fantastisch. We zagen veel lachende gezichten. We zijn echt blij dat jullie er waren!

Wie er deze keer niet bij kon zijn, er komt volgend jaar zeker een derde editie! Hou onze website in de gaten, of volg onze maandelijkse blog. Je krijgt er meteen heel wat nuttige seizoensgebonden informatie. Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot volgend jaar. Gewoon eens binnenspringen en rondslenteren in onze winkel mag ook. Je hoeft daarom niet per se iets te kopen.

Gezelligheid troef

Traditioneel gaan we bij de overgang van oud naar nieuw actief op zoek naar een extra portie gezelligheid. We ontsteken de haard, we nemen een spannend boek in de hand, of we genieten van onze lievelingsmuziek tijdens een heerlijk winterse avond. Buiten tikt de regen tegen het raam, maar binnen knettert het haardvuur. We schenken onszelf een glaasje wijn. Waarom niet? We leven tenslotte maar één keer.

De juiste context, het juiste glas

De context van een ervaring is belangrijk. In het juiste gezelschap smaakt dat glaasje wijn net iets beter. Die gin-tonic is net iets pittiger in het juiste glas. Aan dat gezelschap kan je niet altijd iets doen, maar wel aan dat juiste glas! Je kan er zelf voor zorgen dat je wijn, jouw gin-tonic of je champagne net dat tikkeltje méér heeft.

Tonic uit Peru

Het verhaal wil dat een Peruviaanse medicijnman ooit een Spaanse gravin genas van malaria met een aftreksel van de schors van de kinaboom. Later voegde men aan het bittere mengsel water, suiker en fruit toe om het lekkerder te maken. En nog later bedacht een slimmerik de combinatie met gin. Vandaag vormen gin & tonic een onafscheidelijk duo. En op feestjes met uv-licht wordt het helemaal leuk. De aanwezigheid van kinine maakt de tonic ondoorzichtig onder ultraviolet licht. Probeer het maar eens… succes verzekerd!

Wil je de sfeerbeelden zien? Ze staan op onze facebook pagina

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Bossu Decor Hooglede

Voor Bossu Decor is het inrichten van uw interieur al generaties lang een ware passie. In onze exclusieve interieurwinkel in Hooglede kunt u terecht voor een ruime collectie van interieurdecoratie, zowel voor het klassieke als trendy interieur. Altijd gezellig...