Nude, ontwerper en fabrikant van hedendaagse glaswerk

Nude, ontwerper en fabrikant van hedendaagse glaswerk

Champagne, uit een coupe of een fluit

Ben je voor de feestdagen nog op zoek naar het ideale champagneglas? Voor jezelf of als nuttig geschenk? Ben je voorstander van de wat retro aandoende coupe of ga je toch voor een fluitje? Jij beslist natuurlijk, maar we raden af om champagne te drinken uit het coupe-glas. De geur vervliegt al even snel als de prikkelende bubbels. Geen goed idee dus. Het fluitje dan maar? Ook niet echt. Het lange fluitglas laat de drank niet ademen. Met andere woorden, de aroma’s kunnen er niet uit. Nude, het designmerk voor loodvrij kristalglas, bracht betaalbare glazen op de markt die je naar hartenlust mag combineren. Maar onthou: als het gezelschap oké is, dan smaakt een drankje lekker in élk glas!

Nude, ontwerper en fabrikant van hedendaags glaswerk

Het merk Nude werd twee jaar geleden gelanceerd in Milaan en Parijs, en kijkt naar het leven door de lens van de eenvoud. Nude overstijgt de traditionele grenzen van loodvrij kristalglaswerk. Het jonge merk gaat dynamische samenwerkingen aan met kunstenaars en ontwerpers. Zij ontwerpen voor Nude hedendaagse collecties, perfect voor speciale gelegenheden, maar evengoed voor dagelijks gebruik.

Ontdek de tumbler

Het ronde tumblerglas van Nude is een echte allrounder. Het grote bolle glas oogt heel mooi en is geschikt voor zowel gin als wijn. Dat maakt de tumbler heel geliefd. Je kan dezelfde glazen meerdere malen gebruiken en dat bespaart een hoop plaats in de glazenkast.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Bossu Decor Hooglede

Voor Bossu Decor is het inrichten van uw interieur al generaties lang een ware passie. In onze exclusieve interieurwinkel in Hooglede kunt u terecht voor een ruime collectie van interieurdecoratie, zowel voor het klassieke als trendy interieur. Altijd gezellig...