SUPERACTIE BAD- en BEDLINNEN BIJ BOSSU DECOR

SUPERACTIE BAD- en BEDLINNEN BIJ BOSSU DECOR

Echte mannen geven (van) katoen op moederdag!

Bossu Decor pakt in mei en juni uit met een VOORDELIGE ACTIE BED- en BADLINNEN. Bij elke aankoop van bad- of bedlinnen krijg je een directe korting van 15%. Wat een toeval! Laat bed- en badlinnen in hoogwaardig katoen nu net een uitstekend cadeau zijn voor moederdag!

Katoen, al duizenden jaren gegeerd

Iets wat de mens al duizenden jaren gebruikt, moet wel goed zijn. Ook zo met katoen! Katoenvezels worden gesponnen tot draden en gebruikt om textiel van te maken. Producten van katoen zijn zacht en luchtdoorlatend.

Bad- en bedlinnen bij Bossu Decor is betaalbare luxe

Wij hebben enkele topkwaliteitsmerken in ons gamma

  • Bedlinnen van Chris Mestdagh
  • Badjassen, kamerjassen, handdoeken, strandlakens van HNL Living •
  • Dekbedovertrekken van Heckett & Lane
  • Badlinnen en badmatten van Aquanova
  • Dekbedovertrekken van Snurk
  • Bedlinnen van Woody

Zeg nooit katoen tegen perkaal katoen en satijn katoen

Bij katoenproducten van superieure kwaliteit hebben we het vaak over perkaal katoen en satijn katoen. Wat is dat precies? Beide termen verwijzen naar de gebruikte weeftechniek.

Perkaal wordt heel vaak gebruikt in bedlinnen. Een laken in perkaal of percal katoen is veel dichter geweven met een hoge garenfijnheid.Het geeft een koel gevoel en is iets duurzamer dan satijnkatoen. Geschikt voor het hele jaar door.

Bij satijn katoen zijn de kruispunten van de ketting- en inslagdraden gelijkmatig verspreid en bedekt door de inslagdraden. Dankzij deze fijne weeftechniek wordt het weefsel onwaarschijnlijk zacht en soepel. Bovendien glanst de bovenkant wat het weefsel een luxe uitstraling geeft.

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Bossu Decor Hooglede

Voor Bossu Decor is het inrichten van uw interieur al generaties lang een ware passie. In onze exclusieve interieurwinkel in Hooglede kunt u terecht voor een ruime collectie van interieurdecoratie, zowel voor het klassieke als trendy interieur. Altijd gezellig...