WOODY en SNURK, gezellige reisgenoten voor een geslaagde communie.

WOODY en SNURK, gezellige reisgenoten voor een geslaagde communie.

Ergens een communie of lentefeest in de familie of bij vrienden? Weet u nog niet welk geschenk u wil geven? Bedlinnen van Woody of een dekbedovertrek van Snurk valt altijd in de smaak! Gegarandeerd succes!

Communie of lentefeest in zicht! Tijd voor cadeautjes!

In mei gaat geen weekend voorbij of er vindt wel ergens een communiefeest of lentefeest plaats, dé tijd voor leuke cadeautjes! Leveranciers van feesttenten doen gouden zaken. Kleurrijke springkastelen sieren onze tuinen.
Het katholieke communiefeest en het vrijzinnige lentefeest hebben door de jaren heen misschien wel veel van hun oorspronkelijke betekenis verloren, toch blijven ze voor alle kinderen en tieners een belangrijke mijlpaal.

Het is de start van een nieuw hoofdstuk in het jonge leven en het ideale moment voor een nieuwe kamer, een nieuwe outfit, een nieuwe fiets, een langverwachte reis, wat intense quality time tussen vader en zoon, of tussen moeder en dochter. En zeg nu eerlijk: waarom zouden we ons dit niet gunnen? Het leven is al kort genoeg.
Veel kans dus dat we weldra worden uitgenodigd op één of ander communiefeest. En dat we dus op zoek moeten naar een leuk geschenk voor communie of lentefeest.

Wij hebben goed nieuws voor u! Met Woody en Snurk kunt u het nuttige aan het aangename koppelen. Beddengoed bijvoorbeeld van Woody of Snurk is het absolute top geschenk van het moment. Wedden dat de communicant u (nóg) liever ziet?

Woody, ook als we slapen willen we ons goed voelen.

Eén van de toppers uit ons aanbod is Woody met leuke spullen voor het hele gezin. Zowel kinderen als hun ouders en opa’s en oma’s zijn er gek op. Dit heeft niet zozeer iets te maken met de schaarste (want niet elke winkel mag Woody verkopen), maar wel alles met de trendy kleuren en streelzachte materialen van de Woody producten. De huidige collectie combineert zachte pastels met expressieve kleuren.
De ontwerpers achter Woody gaan er prat op dat zij een nieuwe visie op slapen geven. En ergens hebben ze wel gelijk. Ook in bed willen we ons goed voelen. Dat heeft Woody goed begrepen. Woody ontwerpt frisogend bedlinnen van een uitstekende kwaliteit voor de hele familie.

Laat u verrassen door de collectie van Woody

Woody weet zowel jong als oud te bekoren: van cadeautjes voor de jeugd tot hoogkwalitatief bedlinnen voor de aangeklede volwassen slaapkamer.

De positiviteit van Woody werkt aanstekelijk en straalt uit in de hele collectie, van plezante knuffels, sokjes en pantoffels tot heerlijk zachte plaids.

Voor kinderen en volwassenen zijn er hoogwaardige dekbedovertrekken in prachtige kleurencombinaties, in ruiten of strepen, met of zonder dierenmotief. Kussenovertrekken, pantoffels en dekentjes allerhande zorgen ervoor dat Woody alomtegenwoordig is in huis.

Beddengoed van SNURK… ridders en prinsessen komen nu wel heel dichtbij.

SNURK is een Amsterdams designlabel van beddengoed, pas zes jaar geleden opgericht door twee jonge ontwerpers. Hun originele fotografische ontwerpen worden geprint op hoge kwaliteit katoen en velours in Portugal. SNURK maakt beddengoed en kinderbeddengoed dat over de hele wereld ongekend succes heeft.
Van het beddengoed van SNURK word je écht blij! De creatieve fotoprints zijn van opperste kwaliteit, net zoals de gebruikte natuurlijke materialen.

 

Favoriete onderwerpen van dromende jongens en meisjes.

Het mag duidelijk zijn dat Peggy van Neer en Erik van Loo, de ontwerpers van SNURK, zeer grondig marktonderzoek hebben verricht. Voor hun jongerencollectie weten ze precies waar jongens en meisjes van dromen.
Als je een SNURK bedovertrek ziet, vraag je je af waarom niemand eerder op dit idee kwam. Het ziet er zo vanzelfsprekend mooi en tof uit.

Thema’s op het trendy beddengoed van SNURK: bloemen, kauwgomballen, voetballers, piraten, paarden en amazones, ridders en prinsessen, ballenbaden, astronauten, ballerina’s en – echt waar! – tandpasta.
De kinderen hoeven Jules Vernes ’20.000 mijlen onder zee’ niet meer te lezen, ze maken het nu live mee tijdens hun slaap.

 

Bossu Decor, voor leuke én nuttige geschenken

In aanloop van de drukke communieperiode gaven wij onze toonzaal in Hooglede een volledige make-over met nieuwe kleur- en lichtaccenten. Hierdoor presenteren wij ons uitgebreide aanbod in alle rust op een heldere en overzichtelijke manier. En als u dat wenst, staan wij u graag bij met deskundig advies.
Kom dus zeker eens binnen! Bij aankoop ontvangt elke communicant een leuke verrassing. En hebt u zelf geen communicant, maar koopt u een cadeautje voor iemand uit de kennissenkring, dan ook loont het de moeite om uw geschenkje aan te kopen bij Bossu Decor.

Warme groet & tot binnenkort in de winkel,
Nic en Anja

Breng een bezoek aan onze toonzaal

Bossu Decor Hooglede

Voor Bossu Decor is het inrichten van uw interieur al generaties lang een ware passie. In onze exclusieve interieurwinkel in Hooglede kunt u terecht voor een ruime collectie van interieurdecoratie, zowel voor het klassieke als trendy interieur. Altijd gezellig...